Vervoersdienst

VVetas beschikt over een ambulancedienst voor dieren welke u kan helpen in diverse omstandigheden.
Bijvoorbeeld: u wandelt in het park en er overkomt uw hond iets. Dit kan een epilepsieaanval zijn, een hartaanval, een beet van een andere hond, een val waarbij hij een poot breekt, bij het oversteken aangereden door een wagen,... .


U U heeft geen vervoer en in het bos woont geen dierenarts. Gelukkig heeft u wel uw GSM bij. En dit volstaat. U belt Vetas en wij komen uw dier halen en brengen hem naar de dierenarts van uw keuze, of de dierenarts van wacht, of indien vereist naar de dierenkliniek.


DDit vermijdt dat u uw hond onnodig moet verplaatsen, dat u uw wagen vuil maakt en dat u uw hond of uzelf bezeert door hem in en uit uw wagen te slepen. U kan ook meerijden met de ambulance en dus hoeft u niet bezorgd met uw wagen te rijden, wat nog een ongeval zou kunnen veroorzaken.


OOf misschien woont u in de stad en verplaatst u zich normaal gezien met het openbaar vervoer? En nu moet uw grote hond vervoerd worden naar de dierenarts voor een gewone controle? Ook hier kan u beroep doen op Vetas. Wij komen uw dier halen en brengen hem op het overeengekomen tijdstip naar de dierenarts. Ook hier kan u uiteraard meerijden. Zulke trajecten kunnen zich ook voordoen wanneer u in vakantie gaat en uw hond moet naar pension gevoerd worden, of uw dierenarts raadt u aan hem verder te laten onderzoeken in de universiteit.


Maar wat kosten deze opdrachten?

U geeft best een seintje en dan leggen we u de tarifering uit. Voor Brussel en omgeving varieert dit in het algemeen van 50 tot 150 euro, afhankelijk van het tijdstip van de oproep (zondag, nacht), van de afstand tot de dierenarts, de graad van dringendheid en de tijd dat wij ter plaatse moeten blijven om eventueel de dierenarts bij te staan.

Dank aan onze sponsors voor de steun !